петък, 3 април 2009 г.

РОМИТЕ ОТ ЯМБОЛ

ПОДКЕРЕПЕ НИ....

2 коментара:

Unknown каза...

Zdraveite,az se kazvam Mihaela i sum ot Yambol, no jiveia v London za v momenta i poviarvah tuk v Gospod. Iskam da vi pozdravia prosto za chudesnata curkva i se radvam ch Gospod ne e zabravil Bulgaria. Neznam dali shte moje, no pozdravete vsichki bratia i sestri v carkvata i moiata molitva za vas e da stoite silni i blizo do Gospod. Toi e chudesen Bog, po vsiako edno vreme. Blagoslaviam vi.Lubov ot Mihaela i Isus

пастор Иван Георгиев Илиев каза...

Mihaela zdravey, blagodarim na Gospod za teb. Za tova che si ot Yambol i jiveesh v London ne e sluchayno, no e ot Boga.Curkvata ni v Yambol iskame da sazdadem vrazki na vzaimno slujenie sas cyrkva ot Anglia. Moje da se praviat pri nas seminari, obochenia, rabota s mladeji i pastori. Nie sme gotovi da priemem takiva misioneri i Bojii slujiteli.
Curkvata ni ima i nujda ot sredstva za da zakupim terakot za poda na curkvata i ozvuchetelna aparatura zashtoto vsichko izgora v pojara. Molia te spodeli tezi neshta sas vashata curkva ili druga imashti jelanie da rabotat sa nas i curkvata ni v Yambol.
Izprati mi tvoi kordinati kato imail, skype ili drugi za da ti pisha i izpratia i snimki it curkvata ni.
Bog da te blagoslovi.
Pastor Ivan Gerogiev - Yambol