петък, 31 октомври 2008 г.

РЕМОНТА НА ЦЪРКВАТА ДО СЕГА

До всички братя и сестри

СКЪПИ БРАТЯ И СЕСТРИ В ГОСПОДА ИСУСА ХРИСТА,

Всички божии деца от Обединена Божия църква „Шалом” гр. Ямбол най сърдечно Ви благодарим за Вашата сърдечна финансова жертва в името на нашия Господ и Спасител Исус Христос. Този дар на израз на Вашата братска и сестринска любов към нас възвърна нашата надежда, че заедно със всички божии синове и дъщери можем отново да изградим изгорелия ни молитвен дом, който е дом на Господа за среща и общение със Него.

С Вашите дарени ние отляхме нови бетонни основи, издигнахме тухлени стени от източната, западната и южната страни и отляхме горния бетонен пояс на тези страни, направихме изолация на покрива, поставихме гипс картон на тавана и стените, прекарахме кабелите за ел.инсталация и платихме дограмата от шест прозореца и две врати, която беше монтирана на 29.10.2008г.

За голямо съжаление събраните средства не ни достигнаха да довършим изцяло ремонта на църквата за да я отворим за редовни богослужения. От вчера 30.10.2008г. спряхме ремонта на църковната сграда поради липса на средства. Остана да боядисваме отвътре, подова настилка, столове, външно измазване и да купим 6 осветителни тела. Но за голямо съжаление ние спираме до извършеното по сградата до тук.

Скъпи братя и сестри,

Обръщаме се към Вас с молба да ни подкрепите с молитвите си и отново макар да звучи малко нахално Ви молим за помощ от финансови средства поне за да закупим балатум около 100 квадрата. За това се нуждаем от 1000 /хиляда лева/.

Ако имате столове или друго обзавеждане за молитвения дом ще се радваме да ни ги предоставите за ползване в молитвения дом.

Оставаме към Вас със сърдечна любов в Господа Исуса Христа!

Молим се Бог да Ви благославя и да умножава това което сеете в Неговата нива!

Б.сметка:

ОБЩИНСКА БАНКА АД

IBAN: BG59 SOMB 9130 1044 9122 01

BIC: SOMBBGSF

Обединена Божия Църква „Шалом”

Иван Георгиев

пастор на ОБЦ „Шалом” – Ямбол – 0887849591, 0896996640

Няма коментари: